Leksakslandet.se blir Monnas.se

Leksakslandet byter namn till Monnas och kommer fortsättningsvis enbart att sälja hundtillbehör. Besök vår nya sida www.monnas.se för att handla hundtillbehör eller för att ta del av vår utförsäljning av barnleksaker, kattillbehör och smådjurstillbehör.

Klicka här för att komma till Monnas.se

RETUR & REKLAMATION
Oavsett anledning till returen så kräver vi ALLTID ett giltigt returnummer, detta för att underlätta vår hantering. Ett returnummer får du vid kontakt med vår kundtjänst eller via formuläret nedan. Vi tar emot anmälan och återkommer med returanvisning samt returnummer. Skicka tillbaka varan i det skick den mottogs åtföljd av en skade- eller felanmälan (retursedel finns i försändelsen).

Ångerrätt
Privatpersoner har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan är oanvänd och skickas tillbaka i oskadd originalförpackning, det är tillåtet att öppna och utföra funktionskontroll på sådant vis som ej skadar varan eller dess förpackning. Samtliga etiketter ska sitta kvar och eventuella manualer ska skickas med. Ångerrätt gäller ej företag.

Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer till oss.

Fellevererad eller defekt
Vara som är fellevererad eller defekt vid leveranstillfället kan reklameras. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att du mottagit leveransen.

Vid reklamation skickar ni tillbaka varan till oss med Posten. Bifoga eller e-posta (kundservice@leksakslandet.se) oss sen kvitto/kvittokopia så ersätter vi er vid godkänd reklamation för fraktutläggen.

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Garanti omfattar fabrikations- och tillverkningsfel, endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage eller felaktig användning.

Vid försäljning till privatpersoner gäller enligt konsumentköplagen att vi skall avhjälpa felet (reparera) eller företa omleverans om det kan ske utan oskälig kostnad eller olägenhet för oss.
Om du returnerar en vara använd alltid ytteremballage, skicka aldrig varan direkt i originalförpackningen.

Observera, vi löser inte ut försändelser belagda med lösen eller mottagarfrakt.