Leksakslandet.se blir Monnas.se

Leksakslandet byter namn till Monnas och kommer fortsättningsvis enbart att sälja hundtillbehör. Besök vår nya sida www.monnas.se för att handla hundtillbehör eller för att ta del av vår utförsäljning av barnleksaker, kattillbehör och smådjurstillbehör.

Klicka här för att komma till Monnas.se

OM OSS


Om Leksakslandet.se

Leksakslandet.se är butiken för dig med barn och/eller husdjur. Vårt stora sortiment utökas allt efter kundernas efterfrågan och vi har därför ett sortiment som tilltalar de flesta. Vi får ofta höra av våra kunder att vi är billiga och att vi har ett annorlunda sortiment.

Vi säljer billiga leksaker och djurartiklar online. Leksakslandet.se är ett familjeföretag, som värdesätter god service och nöjda kunder. Tvärtemot många andra så är inte vårt mål att bli ledande på marknaden, utan istället att bli det självklara valet för dig när du skall handla på nätet.

Vi tror på Sverige!

För att ni som kund ska känna er trygga i ert val av leksaker och djurartiklar så har vi valt att införa en symbol för produkter som är tillverkade i Sverige. ​Ni kommer även att kunna sortera på Svensk design eller design från våra grannländer, samt tillverkning i våra grannländer. Vi tycker att det är viktigt att det framgår var produkterna är tillverkade för att ni ska kunna ta ett aktivt val för vad ni vill stödja. I dagsläget framgår det om tillverkningen eller designen är från Sverige, Danmark, Norge eller Finland men tanken är att det på varje produkt kommer att framgå var just den produkten är tillverkad.