Bia Bädd, överdrag, grå, bia 2 50x60cm

249 kr 99.60 kr
Frakt från 89 kr (fraktfritt över 499 kr)
Lagerstatus: I lager
Leverans: 1-3 arbetsdagar

Ref: 7330038100247


st

Bia bädden används även flitigt av kenneluppfödare, den är perfekt som valplåda då den är enkelt att rengöra samt att de mjuka kanterna minimerar risken att en valp ska komma till skada.

Bia Bädden har blivit en svensk klassiker, en bädd som hunden själv väljer att ligga i. Av alla hundsängar är den svensktillverkade Bia Bädden den mest omtyckta. Det kraftiga konstlädret som utgör sängens ytterhölje är slitstarkt och lätt att rengöra. Men den viktigaste av alla fördelar är förstås att hunden trivs i bädden.

Bia Bädden finns i varierande storlekar som passar till alla hundraser samtidigt som den är utrustad med tillbehör. Hunden ligger i en bädd med kanter och där igenom också dragfritt. Tack vare den mjuka och varma stoppningen i Bia Bädden uppkommer inga mankar som annars är vanligt om hunden ligger på ett hårt underlag. Bia Bädden är fylld med rejäl och mjuk polyeterstoppning av högsta kvalitet och därför skonsam mot hundens leder och ger stöd åt hundens rygg.

Bia bädden är ett bra alternativ dels för att den är lätt att hålla ren, dels för att den är bekväm för hunden. Den är dessutom enkel att transportera eftersom den kan rullas eller vikas ihop som en madrass och tar då liten plats. Men det starkaste argumentet för varför en hund ska ligga i en Bia Bädd, det är när man ser hur väl hunden trivs i bädden och hur utvilad och fräsch den är efter en stunds vila. Det är fler än en hundägare som själva har provlegat!

För mer information och storleksreferens, besök Bia Bed.

Hunden ligger i en bädd med kanter och där igenom också dragfritt. Bia bädden är fylld med en rejäl och mjuk polyeterstoppning av högsta kvalité som är skonsam mot hundens leder och ger stöd åt hundens rygg. Via den mjuka polyetern skyddas även hunden från mankar som annars är vanligt om hunden ligger på ett hårt underlag.

Bia bädden är ett bra alternativ dels för att den är lätt att hålla ren, dels för att den är bekväm för hunden. Den är dessutom enkel att transportera eftersom den kan rullas eller vikas ihop och då tar lite plats.

Men den starkaste fördelen med Bia är att man ser hur väl hunden trivs i bädden och hur utvilad och fräsch den är efter en stunds vila. Det är fler än en hundägare som själva har provlegat!