Leksakslandet.se blir Monnas.se

Leksakslandet byter namn till Monnas och kommer fortsättningsvis enbart att sälja hundtillbehör. Besök vår nya sida www.monnas.se för att handla hundtillbehör eller för att ta del av vår utförsäljning av barnleksaker, kattillbehör och smådjurstillbehör.

Klicka här för att komma till Monnas.se

Savic, matskål slow down, svart 15cm

125 kr 93.75 kr
Frakt från 89 kr (fraktfritt över 499 kr)
Lagerstatus: I lager
Leverans: 1-3 arbetsdagar

Ref: 5411388003104.02Matskål i melamin som är anpassad till hundar som äter för snabbt, hjälper till med att förhindra hetsätning vilket ger en bättre matsmältning.

Många hundar har den ohälsosamma vanan att hetsa ner maten eller vattnet mycket snabbt. Eftersom de sväljer överflödig luft tillsammans med mat och vatten eller sväljer allt utan att tugga tillräckligt, kan denna snabba ätning eller drickandet leda till flera problem som matsmältningsbesvär, kräkningar eller uppblåsthet, vilket kan vara livshotande.

Slow Down skålen är speciellt utformad för att tvinga din hund att äta eller dricka i en långsammare takt. De integrerade höjderna tvingar hunden att äta runt hindren och därmed förhindra hetsätning av mat. På detta sätt tar hundar in mindre luft, producerar mer saliv och måste tugga mer, vilket leder till förbättrad matsmältning och minskar risken för uppblåsthet.

Matskålen är gjord av melamin, en giftfri, robust plast och har en glidfälg för att öka stabiliteten och förhindra att skålen glider under ätningen. Skålen är lätt att rengöra och även diskmaskin säker. Matskålen kan användas till både vatten och mat (lämplig för både torrfoder och blötmat).

Storlek
400ml: ø 15cm*6cm